Straatfestival Wijhe

06-09-2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Datum: 5 en 6 september 2015

[/vc_column_text][dt_gap height=”10″][dt_divider style=”thin”][vc_column_text]

Wijhe

[/vc_column_text][dt_gap height=”10″][dt_divider style=”thin”][vc_column_text]Het Straatfestival Wijhe editie 2015 is goed verlopen. Een groot aantal mensen trok weer naar Wijhe om de zeer uiteenlopende activiteiten van nabij mee te maken.

Wat minder bezoekers dan de vorige edities dat wel, maar dit had hoogstwaarschijnlijk te maken met de weersverwachtingen. Er was veel aandacht voor de straatartiesten van divers pluimage.

Zoals de zeer opvallende reiziger die zich op een 2 meter hoge wereldbol door de Langstraat bewoog; of de wat mystieke act van een Belgische deelnemer, waarbij flink wat vuur aan te pas kwam.

De theatervoorstelling van toneelgroep Dapper had over belangstelling niet te klagen, want bij alle voorstellingen zat de theatertruck vol.

Dankzij een ondersteuningssubsidie was het toch mogelijk de 2 grotere acts naar Wijhe te halen. Dat geeft net dat beetje extra “jus” over het totaalprogramma.

De deelnemers uit Olst-Wijhe (popkoor Interval en accordeonvereniging KNA) zorgden voor een welkome aanvulling op het muziekprogramma.

Leuk voor de leden om zich ook eens op deze wijze aan het publiek te presenteren. De voorbereidingen voor 2016 zijn inmiddels alweer gestart ![/vc_column_text][dt_gap height=”25″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row]