Muziek an de Diek — 2019

05-06-2020

Muziek an de Diek is een evenement dat is ontstaan door de samenvoeging van “The best music act of Olst” en de “Harmoniedag. Jaarlijks werden die georganiseerd door de Olster Harmonie. Door de evenementen aan elkaar te verbinden hoopt men dat heel muzikaal en liefhebbend Olst kan deelnemen en van genietenSamen met Popschool Olst en Muziekschool Olst-Wijhe is dit voor de eerste keer gerealiseerd.

In het centrum van Olst is een podium geboden voor diverse muzikale acts. En – voor het eerst– kon er gemusiceerd worden op professionele apparatuur op verschillende plaatsen in het dorp, in een prachtige ambiance! Tijdens het avondprogramma heeft een Olster coverband gespeeldDeelnemers werden ook in de gelegenheid om een optreden te verzorgen voor een groter publiek. 

Naast alle muzikale activiteiten in het park, was er ook de mogelijkheid voor de verschillende muzikale organisaties om via een marktstand hun diensten te promoten. De hele dag kon men het evenement op radio en TV live volgen via Salland1. Een mooi succes!                                                                                   

(KCOW heeft dit ondersteund met €1000,-)