Jubileum Nobiz: Muzikaal Buffet

01-09-2018

Nobiz en ‘t NUT organiseren i.s.m. utHuus een speciale editie van het Cultureel Café t.g.v. het 20-jarig bestaan van Nobiz.
Met dit programma wordt bovendien thematisch aangesloten op de activiteiten rond de maand van de voeding. Het zeer gevarieerde programma wordt grotendeels gerealiseerd door de koorleden, die in uiteenlopende samenstellingen zingen en musiceren.

Daarbij wordt een ongebruikelijk en breed repertoire over het voetlicht gebracht met een bijzonder smakelijk en gevarieerd programma aangekleed muziek en hapjes in de sfeer van een cultureel Grand Café.
De ingrediënten zijn onder meer: Zangkoor Nobiz – De Dahlia’s cabaretesk zangduo – Trio Marak wereldmuziek – Marije Rommes sopraan.
– Een Cultureel Café realiseren in informele setting, passend in de themamaand “Voeding van daar en hier” , een podium aan jubilerend  Nobiz  & professionele gasten.
– Samen gevarieerde muziek maken voor een breed publiek met hapje en drankje. Amateurs ontmoeten (semi) professionals.
– De middag  werkt inspireren en verbindend voor deelnemers en publiek en is  tevens de afsluiting van de themamaand voeding met een lopend buffet.

Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe steunt dit jubileum met 1000 euro.