Activiteiten Agenda Olst-Wijhe   — NIEUW —

Weet jij wat er allemaal te doen is in Olst-Wijhe? En als je het wilt weten, waar zoek jij dan die informatie?

Dit is precies de reden waarom er achter de schermen al een tijd gewerkt is aan een agenda voor heel Olst-Wijhe. Eén plek waar alles bij elkaar komt, zodat je weet wat er speelt. Het is een digitale agenda waarin alle openbare activiteiten in Olst-Wijhe worden weergegeven.

 

Van groot tot klein en van eenmalig tot regelmatig. Denk aan een (dorps)wandeling, fietstochten, exposities, culturele evenementen -theatervoorstellingen, markten, open inloop voor een hulpvraag, een sportevenement of dorpsfeesten.

 

Voor Kunst & Cultuur Olst-Wijhe een welkome aanvulling op hun eigen cultuuragenda, die wekelijks in de Reklamix staat. Zeker nu er weer meer mogelijk wordt op cultureel gebied, is een centrale vindplaats van wat er gebeurt in de gemeenschap waardevol.

 

BELANGRIJK: Iedereen kan én dient zelf digitaal zijn of haar activiteit, als bewoner, stichting, vereniging of bedrijf, aan te melden via Agenda Olst – Wijhe –aanmelden
Vanuit Ut Huus wordt vervolgens de realisatie van de agenda begeleid en beheerd. Daarnaast ondersteunt de gemeente Olst-Wijhe, ondernemersverenigingen GO Olst en Gastvrij Wijhe dit initiatief.

 

Het is meer dan alleen een weergave van activiteiten met een datum, tijd en plaats. Angelieke Huisman (procesbegeleider, Ut Huus): “Bezoekers van de agenda vinden er een overzicht van alle activiteiten in Olst-Wijhe. Voor organisatoren van activiteiten geeft het inzicht in wat er al gepland staat. Óf om verbinding en samenwerking te zoeken met andere organisatoren of talent in de lokale gemeenschap.”

 

Het is een soort ‘blik achter de schermen’, dat laat zien welke activiteiten al in concept staan, maar nog niet gepubliceerd zijn.

Daarnaast kan de agenda op de websites van organisaties geïmporteerd worden.
De agenda gaat de zomermaanden proef draaien en organisaties worden bij deze verzocht om hun activiteiten te gaan aanmelden op:

Agenda Olst-Wijhe

 

 

 

CORONA MAATREGELEN. INFORMEER VOOR U EEN BEZOEK BRENGT AAN EEN EXPOSITIE OF DE RUIMTE VOOR PUBLIEK TOEGANKELIJK IS.


EXPOSITIES

 

MUZIEK EN DANS

 

 

THEATER

 

 

FILM

 

 

OVERIG

 

 

WebKunstCultuur-glas-33b-55